All for Dogs in Barendrecht

All for Dogs uit Barendrecht heeft geen profiel.

Wat doet All for Dogs in Barendrecht

All for Dogs is een dierverzorger uit Barendrecht. Men is gevestigd aan de Molenleede 17. Het telefoonnummer van All for Dogs in Barendrecht is 06-39518374.

Is All for Dogs in Barendrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Barendrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

All for Dogs in Barendrecht valt onder de rubriek dierverzorger. Een dierverzorger uit Barendrecht levert onder andere :

Kim van der Linden is de drijvende kracht achter All for Dogs. In 2016 wist zij dat ze met honden wilde gaan werken. Zo kwam ze eerst terecht bij de opleiding gediplomeerd Honden Uitlaat Service aan de Martin Gaus Academie. Vlak nadat ze deze opleiding had afgerond kwam het honden trimmen op haar pad. In februari 2017 stond ze ingeschreven voor de opleiding Hondentoiletteren aan het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Ze kan zich geen leuker werk voorstellen! Ze volgt graag nieuwe cursussen en ze is van plan dit te blijven doen, want in dit vak ben je nooit uitgeleerd. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review