Atelier Lana in Barendrecht

Wij werken met liefde aan uw kleding!!

Over Atelier Lana

Atelier Lana valt onder de rubriek kleermaker in Barendrecht.

Qais Jaleel is de drijvende kracht achter Atelier Lana.

Heeft u kledingstukken die u graag een tweede leven wilt gunnen? Dan is Atelier Lana aan het Onderlangs in Barendrecht het juiste adres. Al tien jaar lang staan eigenaar Qais en zijn team dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur klaar om alle reparaties aan kleding uit te voeren voor de klant. Goede kwaliteit en hoge service staan bovenaan bij de vakman, die al dertig jaar ervaring heeft binnen de branche. “als we iets met spoed moeten repareren, zullen we dat altijd doen. Wij zijn heel flexibel richting onze klanten”, vertelt hij. Niet voor niets krijgt Atelier Lana positieve reacties op de uitgevoerde reparaties. U bent er ook welkom met kleding die vermaakt moet worden of voor meubelstoffering. Wat u ook brengt, het gaat als nieuw weer mee terug naar huis!

Atelier LANA:

- Wij repareren alle soorten kleding.

- Wij zijn altijd op tijd met uw opdracht klaar. Spoed levering is mogelijk.

- Een blije klant is een overwinning voor ons.

- Wij werken met liefde aan uw kleding.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. U kunt ook contact leggen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier Lana uit de rubriek kleermaker uit Barendrecht is gevestigd aan de Onderlangs 2C in Barendrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11413678.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Atelier Lana zijn o.a. :