Bella's-markt in Barendrecht

Bella-Ries voor al uw beddengoed.

Over Bella's-markt

Bella's-markt valt onder de rubriek bedden uit Barendrecht.

Bella-Ries is een online webshop gespecialiseerd in beddengoed. Ons assortiment omvat alle grote topmerken slaaptextiel voor kleuters, kinderen en volwassenen. In onze webshop kunt u overzichtelijk en makkelijk zoeken naar kwaliteit dekbedovertrekken voor ieder budget en voor iedere leeftijd. Betaal makkelijk online of achteraf. De verzendtermijn van uw bestelling bedraagt 3-10 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Het arrangement is breed. Van Dekbedden naar dekbedovertrekken, en hoeslakens, hoofdkussens, kussenslopen en matrasbeschermers. tot een kidscorner voor kinderen en kleuters. ook word u op de website up-to-date gehouden van al onze leuke acties en aanbiedingen.

Ook is Bella-Ries af en toe te vinden bij de plaatselijke braderie├źn. Hou de website in de gaten en wie weet staat Bella-Ries binnenkort dicht bij uw stad of dorp op de braderie.

Heeft u interesse in een nieuwe kussensloop, hoeslaken, dekbedden of dekbedovertrek voor uw bed. Neem dan snel een kijkje op onze webshop!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bella's-markt uit de rubriek bedden uit Barendrecht is gevestigd aan de Middeldijkerplein 224 in Barendrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54975846.

Diensten en producten voor bedden

Trefwoorden die horen bij Bella's-markt zijn o.a. :