Coach Atelier Over Hoop in Westmaas

Voor coachen, creativiteit en Bijbelverhalen

Over Coach Atelier Over Hoop

Coach Atelier Over Hoop valt onder de rubriek coaching in Barendrecht.

Soms gebeurt er iets, wat je leven overhoop gooit…. Iemand overlijdt van wie je houdt, een verhuizing, een scheiding, een droom die in duigen is gevallen. Of teleurstelling, er gewoonweg niet meer uitkomen, missen van een vriendschap of het kwijtraken van God. Kortom, verlies.

Heb je verdriet? Voel je verdriet? Kun je de woorden niet meer vinden? Heeft het gebeuren niet alleen impact op jou, maar ook op anderen om je heen? merk je bijvoorbeeld gedragsverandering bij je kind?

Blijf dan niet langer in een kringetje ronddraaien, maar zet vandaag nog de eerste stap en zoek hulp.

Coach Atelier ‘Over Hoop’ wil graag vrouwen en jongeren 7 tot 18 jaar, helpen wanneer het in het leven anders loopt dan gedacht. In een coachtraject begeleid ik je in het zoeken naar nieuwe wegen waardoor je rust, overzicht en perspectief krijgt en je weer stappen kunt zetten op de weg naar groei en bloei. En met verschillende workshops wil ik groepen helpen Bijbelverhalen en creativiteit te verbinden met het eigen verhaal. Ik zie graag mensen groeien, bloeien en tot hun doel komen. Het is mijn passie door het coachen en workshops daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Voor meer informatie of aanmelden: Klik hier rechts door.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coach Atelier Over Hoop uit de rubriek coaching uit Barendrecht is gevestigd aan de Nikolaus Boutstraat 8 in Westmaas. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22327070.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coach Atelier Over Hoop zijn o.a. :