De Prinsenschaar in Barendrecht

De Prinsenschaar uit Barendrecht heeft geen profiel.

Wat doet De Prinsenschaar in Barendrecht

De Prinsenschaar is een kleermaker uit Barendrecht. Men is gevestigd aan de Marijkesingel 6. Het telefoonnummer van De Prinsenschaar in Barendrecht is 06-26964411.

Is De Prinsenschaar in Barendrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Barendrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Prinsenschaar in Barendrecht valt onder de rubriek kleermaker. Een kleermaker uit Barendrecht levert onder andere :

Heeft u een kledingstuk die gerepareerd dient te worden of moet het kledingstuk worden versteld, dan bent u bij De Prinsenschaar aan het juiste adres! U kunt tevens bij ons terecht voor het laten maken van nieuwe kleding op maat. Eigenaar Mohamed Oweiss heeft een ruime collectie patroonboeken met kleding waaruit u kunt kiezen. Maar u kunt uiteraard ook zelf een patroon meenemen of een plaatje meebrengen waar een patroon van gemaakt kan worden. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander kleermaker

  • Atelier Lana

    Wij werken met liefde aan uw kleding!!. Trefwoorden van Atelier Lana : kleding atelier, kledingreparatie, reparaties van kleding, meubelstoffering, reparatie atelier voor kleding, spoedreparaties kleding, herstellen van kleding.

    tel. 06-11413678, Onderlangs 2C, 2991EM in Barendrecht

    Meer over Atelier Lana contact