Flowers & Wood in Brendrecht

‘We tell your story with flowers’!!!

Over Flowers & Wood

Flowers & Wood valt onder de rubriek bloemist in Barendrecht.

Anneke Verhije is de drijvende kracht achter FLowers & Wood. Een stijlvolle bloemenwinkel is Flowers & Wood. U kunt hier terecht voor een mooi bloemwerk in verrassende combinaties en kleuren van bloemen.

Flowers & Wood is een specialist in het creëren van bijzondere mooie boeketten. Zo zijn liefde, rouw, een gevoel van waardering of het warme thuisgevoel terug te vinden in onze boeketten. U kunt hier terecht voor elke gelegenheid een bloemstuk te laten samenstellen, geheel naar wens en rekening houdend met uw budget. Of het nu gaat om een bruidsboeket, rouwbloemen of gewoon een fleurig bloemetje voor op de tafel, het kan allemaal bij Flowers & Wood. Ook kunt u gemakkelijk en snel uw bloemen laten bezorgen in Barendrecht en omgeving.

Wilt u voor iedere week een vers boeket dan is het mogelijk een abonnement af te sluiten, zodat u iedere week een vers boeket kunt ophalen of thuis bezorgd kunt krijgen. U kunt dan kiezen om dat wekelijks of om de week verse bloemen geleverd te krijgen. Heeft een u een eigen specifieke vaas dan passen wij het boeket erop aan. U kunt uiteraard ook een vaas lenen. De leenvaas wordt geleend voor de periode dat de bloemen bij u staan. Wij houden uiteraard altijd rekening met de speciale wensen van de klant.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Flowers & Wood uit de rubriek bloemist uit Barendrecht is gevestigd aan de van Beuningenhaven 17 in Brendrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0180-444075.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Flowers & Wood zijn o.a. :