Geliefden in Beeld in Barendrecht

Een Blijvende Herinnering

Over Geliefden in Beeld

Geliefden in Beeld valt onder de rubriek kunstenaar uit Barendrecht.

Bij bijzondere momenten zoals een trouwerij, een geboorte, overlijden, ziekte en afscheid, zoveel jarig huwelijk, als cadeau of van de kinderen om nooit te vergeten hoe klein ze waren en nog veel meer dan kunt u terecht bij Geliefden in Beeld zij bieden u de perfecte beelden om je herinnering op een prachtige manier vast te leggen.

Een unieke tastbare herinnering, Geliefden in beeld kan allerlei verschillende beelden voor u maken.

Eigenaresse van Geliefden in Beeld Mattithja is 37 jaar en heeft een geruime tijd gewerkt als activiteitentherapeut in het emc/ psychiatrie waar zij voornamelijk creatieve activiteiten deed met patiƫnten. Toen Mattithja haar 3e kindje kreeg vond zij het prettig om thuis te blijven. Na enige tijd werkt zij nu thuis waar zij de prachtige beelden maakt, zij doet dit met veel liefde en passie.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Ook kan er natuurlijk even contact met ons worden opgenomen als er verdere vragen zijn.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Geliefden in Beeld uit de rubriek kunstenaar uit Barendrecht is gevestigd aan de Ebbenhout 3 in Barendrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24926672.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Geliefden in Beeld zijn o.a. :

Nieuws van Geliefden in Beeld in Barendrecht

Trouwerij!

Trouwerij!

Prachtige afdruk gemaakt van een bruid en bruidegom.