Hennys Crea & Naaiatelier in Barendrecht

Hennys Crea & Naaiatelier uit Barendrecht heeft geen profiel.

Wat doet Hennys Crea & Naaiatelier in Barendrecht

Hennys Crea & Naaiatelier is een kleermaker uit Barendrecht. Men is gevestigd aan de Prins Bernhardstraat 33. Het telefoonnummer van Hennys Crea & Naaiatelier in Barendrecht is 0622493059.

Is Hennys Crea & Naaiatelier in Barendrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Barendrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Hennys Crea & Naaiatelier in Barendrecht valt onder de rubriek kleermaker. Een kleermaker uit Barendrecht levert onder andere :

Even voorstellen: Mijn naam is Henny Buijtendijk en werk al sinds 1976 in verschillende buurt -en clubhuizen in Rotterdam. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en volwassenen. Ook heb ik veelvuldig gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking. Aan deze groepen mensen geef ik o.a. naai- en crealessen, kooklessen en figuurzagen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander kleermaker

  • Atelier Lana

    Wij werken met liefde aan uw kleding!!. Trefwoorden van Atelier Lana : kleding atelier, kledingreparatie, reparaties van kleding, meubelstoffering, reparatie atelier voor kleding, spoedreparaties kleding, herstellen van kleding.

    tel. 06-11413678, Onderlangs 2C, 2991EM in Barendrecht

    Meer over Atelier Lana contact