Jan Meeusen Coaching in Barendrecht

Kom in balans, en haal het beste uit jezelf!

Over Jan Meeusen Coaching

Jan Meeusen Coaching valt onder de rubriek coaching in Barendrecht.

Uit eigen ervaring kan ik met je meedenken en je helpen om de grip op je leven weer terug te krijgen. Om weer in balans te komen en bepaalde situaties te accepteren en los te laten. Om te gaan leven vanuit je hart, naar datgene wat je ten diepste wil, op weg naar waardevol leven. En dat voelt heerlijk en vrij!

Ik ben een christelijke coach, en ik geloof dat God van alle mensen houdt. Ook als je niets met geloven hebt kun je bij mij terecht. Misschien is het geloof of de kerk een worsteling voor jou. Wees welkom!

Door middel van coaching krijg je weer helder zicht op de zaken. Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent. Persoonlijke coaching is dus voor iedereen die op een effectieve manier aan zichzelf wil werken. Ook voor jou!

Als jouw persoonlijke coach leer ik je hoe je zonder stress jouw zaken weer op orde brengt en steun ik je bij het ontwikkelen van jouw talenten. Je krijgt focus, wordt energieker en blijer. Je neemt de invulling van jouw leven in eigen hand, door dichtbij de koers te blijven die je zelf bepaalt.

Jan Meeusen is de drijvende kracht achter Jan Meeusen Coaching. Ik hou van samen zijn en het hebben van goede opbouwende gesprekken bij een gezellige maaltijd. Ik kan opgaan in een goed boek en buiten ben ik vaak aan het wandelen. Je kunt mijn karakter overwegend Stabiel (DISC) noemen. Mijn karakterkenmerken zijn dat ik enthousiast, geduldig en rustig ben. Ik houd ervan om te luisteren, zaken van verschillende kanten te bekijken en anderen van dienst te zijn.

HOE WERKT HET ?

- INTAKE; Tijdens een GRATIS kennismakingsgesprek kijken we of er een klik is en gaan we op zoek naar wat jouw vraag precies is, en wat jij nodig hebt.

- COACHING; We bepalen samen welk traject het beste past bij jou en de vraag die je hebt. We maken een plan waarmee je zelf aan de slag kunt.

-EVALUATIE; De coaching sluiten we af met een evaluatie waarin we kijken wat het effect van het traject is en hoe je zelf verder aan de slag kunt om jouw pad verder te bewandelen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website!!! U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jan Meeusen Coaching uit de rubriek coaching uit Barendrecht is gevestigd aan de Arent Maertensvliet 64 in Barendrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24198787.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jan Meeusen Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Jan Meeusen Coaching in Barendrecht

Hoe ga jij om met druk en onzekerheid? Heb jij als man en vader veel verantwoordelijkheden?

Hoe ga jij om met druk en onzekerheid? Heb jij als man en vader veel verantwoordelijkheden?

Vindt (opnieuw) je identiteit in God die van je houd zoals je bent.