Little Paws Pet Shop in Barendrecht

Happy Paws, Happy Owner

Over Little Paws Pet Shop

Little Paws Pet Shop valt onder de rubriek webshop in Barendrecht.

Het gezicht achter Little Paws Pet Shop is Denise. Een geweldige webshop omtrent HamsterScaping, maar ook met een knipoog naar andere knaagdieren en konijnen. Ze staat graag voor je klaar om te bekijken welke producten bij jouw dier of dieren past.

Wat is nou eigenlijk HamsterScaping? Het op een natuurlijke manier inrichten van een juist formaat verblijf voor een hamster. Het creƫren van een leefwereld die voldoet aan de natuurlijke gedragingen van een hamster. Een fijne leefomgeving waarin de hamster kan doen waar hij goed in is, stimuleert positief en vriendelijk gedrag. Het gaat verveling, agressief en ander negatief gedrag tegen waardoor niet alleen de hamster kan genieten, maar ook zijn baasje.

Zou je het leuk vinden om te leren Scapen dan is het mogelijk dat Little Paws Pet Shop een workshop kan organiseren van ongeveer 2 uurtjes.

Voor de honden richt Little Paws Pet Shop zich op natuurlijke snacks en kluifmateriaal. Maar ze biedt ook producten aan met betrekking tot ongediertebestrijding of handigheidjes voor onderweg.

Voor meer mogelijkheden en informatie verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Little Paws Pet Shop zijn o.a. :