Ofira Nebelstein | Praktijk voor integrale therapie en coaching in Dordrecht

Als integraal therapeut help ik je graag de werkelijke oorzaak èn oplossing voor je klachten te vinden. ?

Over Ofira Nebelstein | Praktijk voor integrale therapie en coaching

Ofira Nebelstein | Praktijk voor integrale therapie en coaching valt onder de rubriek coaching in Barendrecht.

"In the heart of your disease lies the very medicine to heal you" Klachten heb je nooit zomaar. Ze geven een signaal over verstoringen in je energiesysteem. Samen met jou help ik je graag de werkelijke oorzaak èn oplossing voor je klachten te vinden.

Van nature zijn lichaam en geest perfect in evenwicht. De energie stroomt vrij en alles doet het zoals het hoort. In de loop van een mensenleven kan er van alles gebeuren waardoor dit evenwicht verstoord raakt.

Naar schatting hebben 90% van alle klachten te maken met onverwerkte emoties in het onderbewustzijn. Via Neuro Emotionele Integratie (NEI) kan ik snel blokkades opsporen.

Daarnaast werk ik ook veel met Systemisch werk (familieopstellingen), Coaching en VortexHealing.

Je kunt in mijn praktijk terecht als je last hebt van: - Ongewenst gedrag. Denk aan verslavingen, gedragsproblemen, gebrek aan assertiviteit. - Fysieke klachten, zoals: allergieën, huidklachten, pijnklachten, vermoeidheid, slaapproblemen. - Ongewenste gevoelens, zoals: angsten, onzekerheid, eenzaamheid, verdriet, depressie.

Maak vandaag je afspraak en kom weer in balans.

Mijn praktijk is gevestigd in Dordrecht. Er is geen wachtruimte bij de praktijk, daarom graag op de afgesproken tijd aankomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ofira Nebelstein | Praktijk voor integrale therapie en coaching uit de rubriek coaching uit Barendrecht is gevestigd aan de Singel 325 in Dordrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41376448.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ofira Nebelstein | Praktijk voor integrale therapie en coaching zijn o.a. :