Petra Potters massage en voedingsadvies in Barendrecht

Petra Potters massage en voedingsadvies: Praktijk voor massage, sportverzorging en voedingsadvies.

Over Petra Potters massage en voedingsadvies

Petra Potters massage en voedingsadvies valt onder de rubriek massage uit Barendrecht.

Zoekt u een professionele praktijk voor sportverzorging, voedingsadvies en massage? Dan bent u bij Petra Potters massage en voedingsadvies zeker aan het juiste adres. U kunt bij Petra Potters massage en voedingsadvies terecht voor diverse soorten behandelingen.

Komt u voor verlichting van pijnlijke spieren, het opdoen van nieuwe energie of totale ontspanning van lichaam en geest? Het is allemaal mogelijk bij Petra Potters massage en voedingsadvies. U zult een professionele behandeling met aandacht voor u als persoon krijgen. Petra Potters massage en voedingsadvies heeft als doel om zoveel mogelijk effect uit een behandeling of combinatie van behandelingen te halen, zodat u een betere conditie krijgt.

Bij Petra Potters massage en voedingsadvies kunt u kiezen uit sportverzorging, voedingsadvies op maat (advies over gezonde voeding) en en diverse massages zoals de ontspanningsmassage, bindweefselmassage, lomi lomi massage, stoelmassage of de sportmassage.

Neemt u contact op met Petra Potters massage en voedingsadvies voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Natuurlijk zou u ook altijd even de website kunnen bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Petra Potters massage en voedingsadvies uit de rubriek massage uit Barendrecht is gevestigd aan de Punter 21 in Barendrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24516607.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Petra Potters massage en voedingsadvies zijn o.a. :