Praktijk GezondGericht in Barendrecht

Praktijk GezondGericht: Jong & oud op gewicht.

Over Praktijk GezondGericht

Praktijk GezondGericht valt onder de rubriek coaching in Barendrecht.

Bent u ontevreden met uw gewicht, wilt u graag een gezond gewicht bereiken en behouden maar heeft u al allerlei diëten gevolgd zonder resultaat? Dan bent u bij GezondGericht helemaal op het juiste adres.

Het geheim van een gezond gewicht is volg geen dieet. Maar hoe weet je nou wat jouw lichaam nodig heeft om af te vallen en op gewicht te blijven? Daarvoor hebben wij een unieke test waarbij je 15 minuten volledig ontspannen door een zuurstofmasker ademt. Hierdoor wordt er heel nauwkeurig berekent hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft om in rust te kunnen functioneren. Dit is natuurlijk bij iedereen verschillend.

Aan de hand van de uitslag en de hoeveelheid beweging die je hebt per dag, bereken ik hoeveel calorieën je kunt eten om op een verantwoorde manier af te vallen of op gewicht te blijven. Het gaat om het aanleren van een gezonde leefstijl die geheel bij jou past. Hierdoor krijg je niet last van het Jojo-effect en is het gewichtsverlies dus blijvend.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan eens een kijkje op onze website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met ons worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk GezondGericht uit de rubriek coaching uit Barendrecht is gevestigd aan de Maasstraat 28a in Barendrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37291301.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk GezondGericht zijn o.a. :