Reset2power in Barendrecht

Reset2power: Life- en budgetcoaching.

Over Reset2power

Reset2power valt onder de rubriek coaching in Barendrecht.

U wilt graag grip op de praktische aspect van uw leven? Dan bent u bij Reset2power aan het juiste adres. U krijgt meer inzicht in uw gedrag en leert om uw leven op de rit te zetten. Daarnaast leert u om uw financiƫn te beheren en om actief en positief in het leven te staan.

U kunt bij Reset2power terecht voor diverse soorten coaching. U kunt onder andere kiezen uit lifecoaching en budgetcoaching. Door middel van lifecoaching krijgt u inzicht in uw eigen gedrag. Door budgetcoaching krijgt u meer inzicht in uw inkomsten en uitgaven.

De drijvende kracht achter Reset2power is Adeline Jumelet. Adeline werkt met een holistische aanpak. U kunt hierdoor oplossingsgericht gaan denken en naar oplossingen toe werken. Adeline beheerst, naast lifecoaching en budgetcoaching, ook meditatietechnieken en mindfulness. Diverse aspecten hiervan zet zij in zodat u uw aandacht leert concentreren op het hier en nu. U zult hierdoor meer rust in uw hoofd krijgen en meer energie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Reset2power? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reset2power uit de rubriek coaching uit Barendrecht is gevestigd aan de De Zeeg 13 in Barendrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26910049.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Reset2power zijn o.a. :