Spiritual Balance in Strijen

Bewustwording - Gezondheid - Spiritualiteit

Over Spiritual Balance

Spiritual Balance valt onder de rubriek coaching in Barendrecht.

Spiritual Balance is een inspirerend, sfeervol en uitnodigend gezondheidscentrum in Strijen.

Bij ons vind je: - Ons ruime winkel met spirituele cadeaus en natuurwinkel. - Praktijk voor massages en behandelingen. - Yoga, meditatie, cursussen en workshops. - Persoonlijke groei, klankschaal concerten en thema-avonden.

Massages: We bieden algehele massages, fibromyalgiemassage, stoelmassage, Indian head massage, medical taping, zwangerschapsmassage.

Daarnaast geven wij ook magnetiseer behandelingen, schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, houdingtherapie en coaching.

Op zoek naar een workshop-, cursus-, vergader- of behandelruimte? Strijen en de Hoeksche Waard hebben precies die uitstraling die van belang is voor een fijne bijeenkomst, ver weg van de drukte van de stad. Wij hebben de beschikking over twee sfeervol ingerichte ruimtes, geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, ?cursussen en workshops en over een fijne behandel/sessieruimte.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Spiritual Balance uit de rubriek coaching uit Barendrecht is gevestigd aan de Boompjesstraat 27 in Strijen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53518321.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Spiritual Balance zijn o.a. :