Trimsalon Zara Ridderkerk in Ridderkerk

De trimsalon van Ridderkerk!

Over Trimsalon Zara Ridderkerk

Trimsalon Zara Ridderkerk valt onder de rubriek dierverzorger uit Barendrecht.

Bent u op zoek naar een trimsalon voor uw trouwe viervoeter? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Mijn naam is Shirley Ekkerman en ik ben de trotse eigenaresse van Trimsalon Zara Ridderkerk. In mijn salon kunt u terecht voor de vachtverzorging van uw hond, bij mij in de salon bepaalt de hond hoe lang de behandeling duurt en ik vind het erg belangrijk om de tijd te nemen voor uw hond, sommige honden vinden het bijvoorbeeld spannend en hebben meer tijd nodig om te wennen dan een ervaren hond. Ik heb me gespecialiseerd in het trimmen van de angstige hond en daarnaast in het prachtige hondenras "de labradoodle"

Naast het trimmen word uw hond indien gewenst ook voorzien van mooie geknipte nagels en uiteraard behoort een wasbeurt ook tot de behandeling.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op mijn Facebook pagina of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Trimsalon Zara Ridderkerk uit de rubriek dierverzorger uit Barendrecht is gevestigd aan de Stadhouderslaan 341 in Ridderkerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10506734.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Trimsalon Zara Ridderkerk zijn o.a. :