Aanbieding: Eerste gesprek gratis bij Lento coaching i.v.m. week van de loopbaan!

Krijg nu een kennismakingsgesprek + het eerste gesprek gratis bij Lento coaching. Meld u nu aan!

Aanbieding: Eerste gesprek gratis bij Lento coaching i.v.m. week van de loopbaan!

Aanbieding: Eerste gesprek gratis bij Lento coaching i.v.m. week van de loopbaan!

Loop jij na te denken over je baan? Past die bij jou? Geeft jouw werk je nog energie?

Zeker door de corona is ‘werk’ voor velen ingrijpend veranderd. In de zorg door de toegenomen werkdruk, de vele overlijdens waardoor de emotionele druk groter was, het werken in beschermende kleding, de risico’s die je moest lopen. In het onderwijs door het compleet moeten omgooien van je lesprogramma door het afstandsonderwijs. En in andere branches door het thuiswerken. Al dan niet met de kinderen om je heen…

Wat heeft deze periode jou gebracht? Wil je ondersteuning bij de emotionele verwerking tijdens deze intensieve periode? Je kracht terugvinden, je inspiratie? Wellicht een heroriëntatie op jouw relatie met werk?

De ‘week van de loopbaan’ is een initiatief van NOLOC (beroepsvereniging van loopbaanadviseurs en jobcoaches). Zelf ben ik als coach aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van Beroepscoaches) maar ik sluit me met mijn coachpraktijk graag bij deze speciale week aan. Dat wil ik doen door een actie te houden. De eerste 3 cliënten die zich vóór vrijdag 24 september aanmelden voor een coachtraject bij Lento coaching, krijgen namelijk het eerste gesprek (ter waarde van 80 tot 120 euro) van het traject cadeau.

Meld je dus snel aan! Dit kan via e-mail, het contactformulier (ook via mijn website www.lentocoaching.nl )of telefonisch.

Een hartelijke groet

Dingena van den Berg

Geplaatst op woensdag 15 september 2021.

Over Lento Coaching

Dit bericht is geschreven door Lento Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Barendrecht. Trefwoorden van Lento Coaching uit Barendrecht : loopbaancoach, persoonlijke coaching, coaching bij loopbaan, coach bij persoonlijke blokkades, kort traject, lang traject, kort coaching traject, e-coaching, .

Lees meer over Lento Coaching.