Zoekt u een ICT partner voor uw onderneming?

Sinds kort leg ik steeds meer de focus op de zakelijke ICT dienstverlening. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Zoekt u een ICT partner voor uw onderneming?

De Freshpc francise formule bestaat ondertussen alweer bijna 20 jaar. Met meerdere servicepunten verdeelt door nederland gaan en kunnen wij elke uitdaging aan. Ik heb een kleine 2 jaar geleden hieraan deelgenomen en vooral gefocussed op de particuliere dienstverlening maar ik merk al gauw dat het mij te weinig voldoening geeft omdat ik niet kan laten zien wat ik allemaal in huis heb. Zelf probeer ik steeds maar de zakelijke kant op te gaan. Met mijn vaardigheden op alle besturingssystemen en netwerk kennis kan ik u hopelijk helpen. U kunt ten alle tijden contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek op uw locatie.

Geplaatst op dinsdag 13 november 2018.

Over FreshPC Computer Service

Dit bericht is geschreven door FreshPC Computer Service. Het bedrijf valt onder reparatie service uit Barendrecht. Trefwoorden van FreshPC Computer Service uit Barendrecht : ict zakelijk, zakelijke ict dienstverlening, computer service, reparatie service, laptop reparatie, advies computersystemen, Neutraliseren van virussen, aanmeten van totaalbeveiliging, reparatie van uw pc, reparatie laptop.

Lees meer over FreshPC Computer Service.