Offerte voor Administratiekantoor in Barendrecht

Op zoek naar een offerte voor administratiekantoor in de plaats Barendrecht? Zoek niet verder. Wij vonden 4 bedrijven over administratiekantoor in Barendrecht voor u. meer

Prijsopgave voor administratiekantoor opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.
Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“L.S. Wij zijn op zoek naar kantoor dat voor ons het volgende kan doen: Opstellen jaarcijfers, Aangifte inkomsten belasting salaris administratie Mijn man is als zzp-er werkzaam in Engeland. Om de kosten zo laag mogelijk te houden zal ik de dagelijkse administratie gewoon zelf doen waarbij ik natuurlijk altijd open sta voor verbeteringen. Graag hoor ik van u op korte termijn per mail, mvg Saskia de Kok Plan C Consulting, Barendrecht”

Aangevraagd op woensdag 30 maart 2016

“Administratie beheer onderneming ”

Aangevraagd op maandag 14 maart 2016

“Er is een stichting in oprichting met als doel de logistiek voor biomassa in en uit de Rotterdamse haven tot stand te brengen en te optimaliseren. Hiervoor is subsidie verleend door het havenbedrijf Rotterdam/Deltalinqs. Dit subsidiegeld dient gedurende de looptijd van het project (3 jaar) beheerd en verdeeld worden na rato van de (veelal in kind) bijdrage van een aantal partners in het project. Er dient jaarlijks een jaarrekening te worden gemaakt en een financiele verantwoording aan de subsidieverstrekker. Een accountant doet de tussentijdse controle en de eindcontrole. Het project loopt van 2015 t/m 2017. ”

Aangevraagd op zaterdag 29 augustus 2015

“Goededag, Wij zijn op zoek naar een kantoor dat de salarisadministratie kan doen van ons bedrijf. Wij hebben 2 mensen in dienst waarvan één fulltime en één parttime. Uitbetalingen geschieden per maand. Er moet nog een loonbelastingnummer worden aangevraagd bij de belastingdienst. Beide personen zijn per 1 augustus 2012 in vaste dienst. Graag zou ik een offerte ontvangen. Alvast hartelijk bedankt, ”

Aangevraagd op donderdag 23 augustus 2012

Aangesloten bedrijven

 • Finovion Barendrecht

  Uw cijfers actueel met administratiekantoor Barendrecht. Trefwoorden van Finovion Barendrecht : administratiekantoor, administratie, salarisadministratie, jaarrekening, belastingaangifte, aangifte, btw, advies.

  tel. 0180-690979, Bijdorp-Oost 42, 2992 LA in Barendrecht

  Meer over Finovion Barendrecht contact website

 • Ryk Finance

  Het administratiekantoor in Barendrecht.. Trefwoorden van Ryk Finance : administratiekantoor, administratiekantoor, administratie bedrijven, administratie uitbesteden, administratieve diensten, .

  tel. 06-81903696, Grenenhout 22, 2994GD in Barendrecht

  Meer over Ryk Finance contact website

 • Buro Freecon

  . Trefwoorden van Buro Freecon : administratiekantoor, administratie, advies, financieel, administratiekantoor, boekhouden, salarisadministratie.

  tel. 010-2270434, Oostmaaslaan 49, 3063 AN in Rotterdam

  Meer over Buro Freecon contact

 • Erdesz Administratie

  Erdesz Administratie: Boekhouding, administratie en belastingen.. Trefwoorden van Erdesz Administratie : administratiekantoor, boekhouding uitbesteden, salarisadministratie uitbesteden, administratiehulp, administratie uitbesteden, aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting, invoeren facturen, belastingadvies, belastingwerk uitbesteden, .

  tel. 06-51955582

  Meer over Erdesz Administratie contact website

 • De Haan Archiefbeheer

  . Trefwoorden van De Haan Archiefbeheer : administratiekantoor, administratie, advies, financieel, administratiekantoor, boekhouden, salarisadministratie.

  , Edisonweg 18, 2952AD in Alblasserdam

  Meer over De Haan Archiefbeheer contact