Little Paws Pet Shop

Dé webshop waar het draait om Happy Paws!

Little Paws Pet Shop is een startende webshop die zich bevindt in Barendrecht. De webshop vindt zijn roots bij het mooie concept HamsterScaping (bedacht en ontstaan in 2014) en heeft daarvoor ook alle belangrijke benodigdheden op voorraad. En om het je helemaal gemakkelijk te maken vind je ook kant en klare HamsterScaping sets in het assortiment! Naast de juiste producten voor hamsters, konijnen en andere knaagdieren breidt het assortiment zich uit met natuurlijke hondensnacks en hypoallergeen kluifmateriaal. En wie weet wat de toekomst allemaal nog in petto heeft! Little Paws Pet Shop blijft zich uitbreiden met juiste producten die geschikt zijn voor verschillende dieren. Waar het dier ook daadwerkelijk mee geholpen is. Want zoals wij altijd zullen zeggen: Happy Paws is een Happy Owner!

Op dit moment zijn we bezig met online test-workshops. Zolang Corona ons land in haar greep houdt zullen we online HamsterScaping workshops aanbieden. Schijf je snel in!

Tot ziens in de Little Paws Pet Shop!

Over Little Paws Pet Shop

Dit bericht is geschreven door Little Paws Pet Shop . Het bedrijf valt onder webshop uit Barendrecht. Trefwoorden van Little Paws Pet Shop uit barendrecht : HamsterScaping, workshop HamsterScaping, natuurlijke snacks, kluifmateriaal, HamsterScaping-sets, snacks voor konijnen, snack voor hamsters, trainingsnacks.

Lees meer over Little Paws Pet Shop .